Nyhet

CCBuild för Klimatprotokollets medlemmar

Publicerad: 12 mars 2024 Senast uppdaterad: 12 mars 2024

Genom kunskapsspridning, nätverk och digitala tjänster arbetar Centrum för cirkulärt byggande (CCBuild) för en mer cirkulär bygg- och fastighetsbransch. Uppsala klimatprotokoll samarbetar med CCBuild som lokalt kluster vilket innebär att medlemmar har tillgång till arenan.

Logga CCBuild + Uppsala klimatprotokoll. + hus

CCBuild är en arena för aktörer som vill samarbeta kring återbruk inom byggnation. För att underlätta omställningen mot cirkulära materialflöden erbjuder de bland annat en marknadsplats där köpare och säljare av produkter och tjänster för återbruk kan mötas. 

Läs mer om CCBuild på deras hemsida

Uppsala klimatprotokoll samarbetar med CCBuild som lokalt kluster. Alla medlemmar har därför tillgång till CCBuild och plattformens digitala verktyg. 

Hur funkar anmälan?

För att få tillgång behöver medlemsorganisationer skapa en användare hos CCBuild och ange Uppsala klimatprotokoll som organisation. När förfrågan är godkänd skapas ett projekt för respektive medlem. Varje organisation kan då bjuda in personer inom sin verksamhet att börja använda funktionerna. 

Introduktionstillfälle i mars

26 mars 14.30-15.30 arrangeras ett introduktionstillfälle för Klimatprotokollets medlemmar. Kontakta klimatprotokoll@uppsala.se för inbjudan.